Kontakt : 22 15 20 00

Sandakerveien 67, 0477 Oslo

Sunne Matvarer

Mange matvarer som ser ut til å være sunne alternativer i stedet for godteri eller sjokolade  kan faktisk inneholde økt mengde sukker eller ha høy surhetsgrad. Studier viser at rosiner eller kornblanding og drikker som smoothies eller juice kan være like skadelig for tennene som brus.

Det er tilfeller hele tiden av barn som ender opp med noen form for tannråte selv om barnets foreldre tok tiltak for å hindre noe slikt skjer. Problemene ofte stammer fra emalje skade forårsaket av mat eller drikke som viser seg å være uventet høy i sukker eller syre.

Denne informasjonen viser at vann kan generelt være den beste drikken, selv i stedet for noe som eplejuice. Problemene vil trolig bli forverret uten regelmessige besøk til tannlegen.

Nøkkelen er å inspisere drikker og matvarer for skjult sukker eller surhetsgrad ved å lese etikettene for disse mat og drikkevarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *