Kontakt : 22 15 20 00

Sandakerveien 67, 0477 Oslo

Allmen tannlege

Tannfyllinger

En kompositt eller tannfarget fylling blir brukt til å reparere en tann som er påvirket av karies, sprekker eller brudd. Nedbrutt eller påvirket del av tannen vil bli fjernet og deretter fylt med et kompositt fylling.

Komposittfyllinger er mest brukte i dag før var det amalgam fyllinger. Kompositt fyllinger er tannfarget dette gjør at de lett tilpasses til fargen av eksisterende tenner og ser mer estetisk ut.

Komposittfyllinger er ikke permanent og det kan hende at fyllingen må byttes ut. De er veldig slitesterk og vil vare i mange år noe som gir deg en langvarig vakkert smil.

Hvorfor komposittfyllinger :

Knekte tenner
Sprukne eller ødelagte tenner
Forfalt tenner
Slitte tenner

Hvordan er det å få kompositt fylling?

Mens tannen har fått bedøvelse vil tannlege fjerne karies. Område på tannen som var utsatt for karies angrep vil da være grundig rengjort og nøye utarbeidet før den nye fyllingen er plassert. Hvis forfallet var i nærheten av nerven i tannen, vil en spesiell medisin brukes for ekstra beskyttelse. Den sammensatte fyllingen vil da bli nøyaktig plassert, formet og polert.

Det er vannlig å oppleve følsomhet for varm og kalde drikke og matvarer når komposittfyllinger er først satt på tannen men dette vil avta kort tid etter tannen blir vant til den nye fyllingen.

Ikke forverre tannsmertene dine

Hvis du er for tiden i smerte eller har følsomme tenner ikke vent med å kontakte oss for å sette opp en avtale for å få sett på tannen. Vi vil gjerne kommunisere med deg alle de ulike nødvendig behandlingene som er tilgjengelig.

Hvis du har flere spørsmål angående kompositt fyllinger eller ønsker å bestille time vennligst ring tannlegevakt Oslo Sandaker/Storo på 22 15 20 00.

Rotfylling

Rotfylling hos tannlege Oslo er både rimelig og trygt.

Tannbleking

Vi tilbyr tannbleking av høyeste kvalitet. Pasienter har vært veldig fornøyde og har anbefalt oss videre.

Akutt tannlegevakt

Sandaker Tannlegevakt Oslo er åpent mandag-fredag og har ingen tilleggspris på kveld/helg. Vi har lang erfaring med akutt tilfeller.

Kosmetisk tannlege

Vi har bred erfaring innen kosmetisk tannbehandling og vil strebe å gi deg smilet du fortjener.