Kontakt : 22 15 20 00

Sandakerveien 67, 0477 Oslo

Kosmetisk tannlege

Skalfasetter

Skallfasetter tilbyr et attraktivt alternativ for mange pasienter på Sandaker tannlege Oslo. Disse fasetter består av et tynt belegg som er plassert over den fremre, synlige del av tannen.

Skallfasetter/Tannfasetter tilbyr en rekke potensielle fordeler:

De vanligvis er plassert på den øvre fortennene når de er sterkt misfarget, litt skjev eller dårlig formet.
Skallfasetter kan brukes til å lette foran tenner som er naturlig gul eller har en grå cast som ikke kan whitened med tradisjonell bleking.
Skallfasetter er noen ganger brukt for tennene som er sprukket eller slitt.
Fasetter kan også anvendes til å korrigere ujevnheter i den gapet mellom de øvre fortenner.

Det finnes to hovedtyper av skalfasetter:

Plastbasert kompositt fasetter – Disse settes vannligvis under en konsultasjon. Når en tann prepares vil tannlege oslo nøye lime og forme komposittmaterialet i en farge som tilsvarer nabotennene. En spesiell lys blir så brukt til å herde kompositten. Skalfasetten blir deretter polert for at den skal bli glatt for å ligne den naturlige tann.

Fasetter laget av keram – Disse er ekstremt tynne som er laget av et sterkt og varig form for keramikk. En liten mengde av emalje er fjernet fra fronten og sidene av tannen for å gi plass til fasettene.

Kosmetisk tannlege Oslo tar deretter et avtrykk av den preparerte tann og omliggende tenner. Den prepararerte tann sammen med farge og skygge blir deretter sendt til en tannteknikker hvor en tanntekniker vil prøve å få fasetten til å passe dine tenner.
Under neste konsultasjon vil tannlegen feste fasettene på tennene. Tannlege vil se hvordan de passer og formen.. Etter noen justeringer, blir tennene rengjort og fasettene limt på. Ytterligere justeringer kan gjøres i løpet av fremtidige avtaler.

Akutt tannlegevakt

Sandaker Tannlegevakt Oslo er åpent mandag-fredag og har ingen tilleggspris på kveld/helg. Vi har lang erfaring med akutt tilfeller.

Rotfylling

Rotfylling hos tannlege Oslo er både rimelig og trygt.

Tannbleking

Vi tilbyr tannbleking av høyeste kvalitet. Pasienter har vært veldig fornøyde og har anbefalt oss videre.