Kontakt : 22 15 20 00

Sandakerveien 67, 0477 Oslo

bro pris sette inn priser

Bro Tannlege Oslo

 

Hvorfor lager man en bro?

Å få bro hos tannlege Oslo vil oppfylle både dine estetiske og funksjonelle behov. Tannmangel på forsiden av munnen påvirker kosmetisk utseende og påvirker tale og spiseevnen. Manglende tenner lenger bak i munnen kan gi betydelige begrensninger i kostholdet ditt. Disse reduserer glede og nytelse forbundet med mat og sosiale anledninger. Ustabile og løse proteser har potensial til å erstattes med en fast bro.

 

Når trenger du en bro?

Tap av tenner ikke bare påvirker hvordan smilet ditt ser ut, men også måten du spiser, hvordan du snakker og posisjonen av de andre tennene. Bortsett fra gebiss, er en tannbro en av de få tilgjengelige alternativer for å erstatte en manglende tann. En tannbro er bokstavelig talt en bro som henger mellom manglende tenner. Broer fungerer ved å feste de restorative tenner (eller bru) til begge sider av gapet.

Det er noen hovedtyper av broer:

Tradisjonelle broer innebærer å skape en krone for tannen eller implantatet på hver side av den manglende tannen og plassere en tannbro i mellom. Tradisjonelle broer er den vanligste typen av broen og er laget av enten porselen smeltet-til-metall eller keramikk.

En tannbro blir laget i to besøk. Vi vil begynne med å forberede dine naturlige tenner for å ha broen plassert. Vi vil forme anleggs tennene slik at endene av broen vil passe godt på hver enkelt tann. Deretter vil vi ta et inntrykk av tennene, som vil bli brukt til å opprette den nye tannbro. I mellomtiden vil du få et naturlig utseende med midlertidig restaurering.

Under andre besøk, vil vi fullføre den endelige tannbro restaurering. Din nye tannbro vil bli satt på komfortabelt inn i munnen din. Vi skal gjøre vårt ytterste for å sikre at den nye broen ser ut og føles naturlig. Når du er fornøyd form og farge sementeres broen.

 

 

Hva er tannbro?

En tannbro passer mellom to naturlige tenner i munnen, for å fylle gapet der tenner mangler. Det er bokstavelig talt en bro som er festet inn i munnen for å fylle området hvor en eller flere tenner mangler.

Når en tannbro er opprettet, er det to tannkroner på hver ende av broen som passer på forankrings tenner som vil bli brukt. Mellom disse kronene er falske tenner, som er designet for å matche formen og størrelsen på munnen.

Dersom naturlige tenner er ikke tilgjengelig for bruk som forankrings tenner, så er det også mulig å feste tannapparatet på plass ved implantater. Implantater er en bra løsning i visse tilfeller fordi her kan man unggå sliping av tennene.

 

Fordeler med tannbro

Det finnes en rekke fordeler som kan nytes hvis du velger bro for å gjenopprette smilet ditt. Her er noen av fordelene som du kan oppleve:

 

Forbedret smil
Gjenopprett funksjonene til å snakke og tygge
Økt tillit og selvfølelse
Hindre andre tannproblemer i fremtiden
Holder gjenværende tennene på plass
Fordeler kraften av bitt
Opprettholder ansiktsform

Det er lett å se hvorfor du bør velge tannbroer for å erstatte manglende tenner. Når du har gjort investeringer for å ha dette kosmetisk behandling gjort, vil du være fornøyd med de endelige resultatene.