Kontakt : 22 15 20 00

Sandakerveien 67, 0477 Oslo

skalfasetter pris før etter

Skalfasetter

 

Skallfasetter tilbyr et attraktivt alternativ for mange pasienter som enten har misfarget eller slitte tenner og ønsker å forbedre smilet. Disse fasetter består av et tynt belegg som er plassert over den fremre, synlige del av tannen.

Skallfasetter/Tannfasetter tilbyr en rekke potensielle fordeler:

De vanligvis er plassert på den øvre fortennene når de er sterkt misfarget, litt skjev eller dårlig formet.

 

Fasetter kan også anvendes til å korrigere ujevnheter i den gapet mellom de øvre fortenner.

 

Skallfasetter dekker den fremre delen av tannen og er et veldig bra løsning som har lang varighet

 

Det finnes to hovedtyper av skalfasetter:

 

Plastbasert kompositt fasetter – Disse settes vannligvis under en konsultasjon. Når en tann prepares vil tannlege oslo nøye lime og forme komposittmaterialet i en farge som tilsvarer nabotennene. En spesiell lys blir så brukt til å herde kompositten. Skalfasetten blir deretter polert for at den skal bli glatt for å ligne den naturlige tann.

 

Fasetter laget av keram – Disse er ekstremt tynne som er laget av et sterkt og varig form for keramikk. En liten mengde av emalje er fjernet fra fronten og sidene av tannen for å gi plass til fasettene.

 

Tannlege vil fjerne en tynn del av tennene og omforme tennene slik at skallfasettene kan settes på. Når tannlegen har valgt riktig farge som passer med dine naturlige tenner vil skallfasettene bestilles fra tanntekniker. Ved neste besøk vil fassetene bli limt på. Pris for skallfasettene hos tannlege Oslo Sandaker koster fra 5000

Før og etter porselen skallfasseter.

 

Kosmetisk tannlege Oslo tar deretter et avtrykk av den preparerte tann og omliggende tenner. Den prepararerte tann sammen med farge og skygge blir deretter sendt til en tannteknikker hvor en tanntekniker vil prøve å få fasetten til å passe dine tenner.
Under neste konsultasjon vil tannlegen feste fasettene på tennene. Tannlege vil se hvordan de passer og formen.. Etter noen justeringer, blir tennene rengjort og fasettene limt på. Ytterligere justeringer kan gjøres i løpet av fremtidige avtaler.

 

Hvordan du velger en skallfasetter

Før en skallfassett kan brukes må tennene være sunn og fri for karies og periodontal sykdom. Skalfasseter vanligvis ikke krever så mye fjerning av tannemaljen som kroner.

 

Hvis du har tanngnissing tendens er du kanskje ikke den beste kandidat for skallfasetter. Fasettene er så tynne at ved gnissing kan fasettene bli lett ødelagt.

 

Det kan hende at skallfasetter forskyves over tid og kan bli slitt. Hvis dette skjer må nye skallfasetter brukes.

Fasetter krever ingen spesiell vedlikehold annet enn god daglig munnhygiene. Puss tennene to ganger per dag ved hjelp av fluortannkrem, bruk tanntråd daglig.

Hvis du vil lære mer om skalfasseter vennligst kontakt Tannlege Oslo Sandaker på 22 15 20 00 eller bestill time online enkelt og trygt.